Veluwe Airsoft

De Airsof

Veluwe Airsoft

Wat is airsoft?

De naam ‘airsoft’ zal bij weinig Nederlanders een belletje doen rinkelen. Deze sport - of beter: oorlogssimulatie - is al jaren razend populair in het buitenland. Niet verwonderlijk, aangezien airsoft in feite de natte droom is van elke man die vroeger ‘oorlogje’ speelde in het bos of zijn woonwijk.


De sport is het best te omschrijven als een spelletje paintball waarbij gebruik wordt gemaakt van realistisch wapentuig. Je speelt met een 1:1 replica, waarmee je met BB's de strijd aangaat tegen je tegenpartij.


Er zijn vele opties mogelijk met je airsoftapparaat. Een goed voorbeeld voor mensen die niet bekend zijn met airsoft zijn de bekendere computerspellen; Battlefield en Call of Duty. In deze spellen is het mogelijk om je eigen wapen uit te kiezen met eventuele optionele toevoegingen zoals een tactical flashlight, holographic sight etc.. Deze bovenstaande spellen komen eigenlijk in de wereld van airsoft tot leven met het voordeel dat het geen fatale of schadelijke gevolgen zal achter laten bij de betrokken deelnemer(s).ed


Overigens kunt u in deze Airsoft Guide nog veel meer informatie over airsoft vinden!

Mocht u nog meer informatie willen, dan bent u van harte welkom op dit forum!

Beginnersguide airsoft in Nederland