Veluwe Airsoft

De Airsof

Veluwe Airsoft - NABV Leden

Veluwe Airsoft
Jouw avontuur kies je hier!

Wij leggen uw producten klaar voor tijdens u skirm bij ons!

Precies! Geen stress, die ontnemen wij voor u! Bespaar gemartel en bestel eenvoudig uw producten via onze webshop terwijl ze voor u klaarleggen! Suggesties voor uitbreidingen? Let us know!
Geen probleem, maak kennis met onze sport!

Veluwe Airsoft beschikt over complete huurkits met zelfs extra opties tot uitbreiding! De sport ontdekken met je mede (NABV) vrienden? Dat kan bij ons!
Een privé evenement organiseren bij Veluwe Airsoft

Een privé evenement/ training organiseren met mede NABV leden en evt. introduce's? Geen probleem! Bekijk gauw de mogelijkheden en bespreek jouw privé evenement met Veluwe Airsoft! 
Het competitieconcept van Nederlands sinds 2013

Het competitieconcept van Nederland! Speel met jouw team om de titel in spannende competitie elementen tegen andere airsoftteams! 
Elke zondag een open skirm!

Veluwe Airsoft organiseert elke zondag een open skirm, ben jij er ook bij?!
Elke laatste zaterdagavond van de maand!

Elke laatste zaterdagavond van de maand organiseren wij een avondskirm! Pak die tracer bb's en flashlights maar uit de kast, want dit is kicken!
Heerlijk ontspannen naar de skirm

Overnachten bij Veluwe Airsoft, ja dat kan! Heerlijk overnachten incl. ontbijt bij het naastgelegen hotel ''Apollo Hotel Veluwe De Beyaerd''.
Wij zoeken huisteam(s)!

Genieten van meerdere voordelen? Korting? Gratis meespelen?
Vraag ons naar de voorwaarden voor een fijne samenwerking! 

Inloopavond bij Veluwe Airsoft 

Gratis entree!

Elke laatste woensdagavond van de maand ben jij van harte welkom tussen 18:00 - 22:30 bij Veluwe Airsoft. Kom bij ons knutselen, afstellen, winkelen, airsoften, trainen, iemand kennis laten maken met airsoften (introducé), uw replica's verkopen aan een mede NABV lid, parcour of 5x5 schieten. Voor het trainen en parcour- / targetschieten vragen wij een klein bedrag. 

5x5 schieten                                - €2,50 p.p.
Parcour schieten                        - €5,- p.p.
*Airsoften 4000m2 speelveld   - €10,- p.p.
*Veldverlichting aanwezig
Transition - CRT Training

Het effectief en veilig bewegen op het airsoftveld door middel van het toepassen van tactische vaardigheden uit het Transition Combat System.


In module 1 leer je tactisch en effectief te bewegen op het airsoftveld en behaal betere resultaten om zo nog meer uit je airsoft spel te halen! Niet alleen individueel, maar ook met je squad!


Denk hierbij o.a het controleren van de trekker en loop discipline, verplaatsen naar en van de grond, het werken met een of meerdere buddies en nog veel meer. Dit allemaal terwijl je continu blijft scannen waardoor jij de tegenstander sneller ziet!

Kunnen wij u helpen?

Bedankt voor uw bericht, wij zullen u zo snel mogelijk helpen!

Met vriendelijke groet,
Veluwe Airsoft
Oops. An error occurred.
Click here to try again.