fbpx

over ons

outdoor c.q.b. veld

Bij Veluwe Airsoft speel je dicht op elkaar, terwijl ons terrein maar liefst 2,5 hectare groot is! Door de diverse variatie op ons speelveld kan er op elke hoek een tegenstander zitten, die je zit op te wachten! Een adrenaline-kick de gehele dag door! Hou je airsoftapparaat goed bij de hand, want deze zal je gegarandeerd nodig hebben! 

bezoekers gingen u voor

Locatie hebben wij

missies

Met een groot aantal missies zal je nooit lang hetzelfde spelen en komt er meer bij je spel kijken dan simpelweg de vijand uitschakelen. Wees niet te zuinig met je munitie, want je kan deze goed gebruiken!

accomodatie

Veluwe Airsoft beschikt tevens over diverse overdekte accomodaties wat van alle gemakken is voorzien. Zo kunt u heerlijk nagenieten van onze evenement(en) in ons verwarmde jachthut onder het genot van een hapje of drankje. Naast onze ontvangstruimte vindt  u onze kleedruimtes met vrijblijvend gebruik van onze kluisjes, toiletten en een evt. wasfontein!

Mocht u er een weekend op uit willen kunt u blijven overnachten bij Apollo hotel Veluwe de Beyaerd, wat zich pal naast Veluwe Airsoft bevindt, 

Veluwe airsoft – crew

Veluwe Airsoft is opgericht in 2013, vrijwel tegelijkertijd met de legalisatie en realisatie van het airsoften in Nederland. Naast dat wij beschikken over gemotiveerd en gepassioneerd personeel, hebben wij ook enkele huisteam(s) welke ons ondersteunen. Voel jij je geroepen om lid te worden van deze familie? Neem gerust contact met ons op!

Aangesloten huisteams 7/10 

Ook geintresseerd? Kijk dan snel hier!

Veluwe Airsoft – Vacatures

1) Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s, woon jij in de omgeving?

2) Wij zoeken nog naar 5 huisteam(s), wil jij door ons gesponsord worden?

 

Maandag t/m zondag

Wij zijn erg afwisselend in ons werk. Wil je ons niet missen? Maak even een afspraak! Evenementen, winkelbezoeken en afspraken gaan in overleg of raadpleeg onze evenementenagenda of Facebookpagina!

 

 

 

Contactgegevens

T:  (+31) 06-30821724

E:  info@veluweairsoft.nl

W: www.veluweairsoft.nl – www.vastore.nl

Whatsapp is beschikbaar, maar mailen is sneller!

Veluwe Airsoft

Harderwijkerweg 497A

8077 RJ – Hulshorst – The Netherlands

 

Betalingsinformatie

KVK:      58273050 
BTW:     NL002313990B63 
BANK:   RABOBANK
IBAN:    NL89 RABO 0144  0182 33