fbpx

About Us

Z

outdoor c.q.b. veld

Bij Veluwe Airsoft speel je dicht op elkaar, terwijl ons terrein maar liefst 2,5 hectare groot is! Door de diverse variatie op ons speelveld kan er op elke hoek een tegenstander zitten, die je zit op te wachten! Een adrenaline-kick de gehele dag door! Hou je airsoftapparaat goed bij de hand, want deze zal je gegarandeerd nodig hebben! 

missies

Met een groot aantal missies zal je nooit lang hetzelfde spelen en komt er meer bij je spel kijken dan simpelweg de vijand uitschakelen. Wees niet te zuinig met je munitie, want je kan deze goed gebruiken!

Openingstijden

Wil je ons niet missen?

Maak dan altijd een afspraak buiten onze vaste evenementen om!

accomodatie

Veluwe Airsoft beschikt tevens over diverse overdekte accomodaties wat van alle gemakken is voorzien. Zo kunt u heerlijk nagenieten van onze evenement(en) in ons verwarmde jachthut onder het genot van een hapje of drankje. Naast onze ontvangstruimte vindt  u onze kleedruimtes met vrijblijvend gebruik van onze kluisjes, toiletten en een evt. wasfontein!

Mocht u er een weekend op uit willen kunt u blijven overnachten bij hotel Veluwe de Beyaerd, wat zich pal naast Veluwe Airsoft bevindt.

join Our Team

Wij zoeken met regelmaat nieuwe strijder(s) 18+, nog op zoek? Stuur ons jouw sollicitatie + motivatiebrief naar [email protected]

Over Veluwe Airsoft
Veluwe Airsoft is een sterk groeiende en creatieve organisatie welke opereert in de recreatieve branche. Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van airsoftevenementen (skirms en kampioenschappen) voor zowel de leden van de NABV als voor vrijgezellen-, bedrijfs- en recreatieuitjes.

Binnen Veluwe Airsoft werken wij met een jong, gedreven en ambitieus team.