fbpx

Meet our team

Hello Soldier,

Maak kennis met ons team via de huidige pagina. Veluwe Airsoft is met regelmaat op zoek naar collega’s ben jij de superhero die wij nodig hebben? Let us know.

Wij hebben ook diverse gezellige huisteam/ duo’s welke ons wekelijks bijstaan tijdens geplande evenementen. Wil jij deze gezelligheid ook niet missen en heb je een hart voor Veluwe Airsoft? Meld je dan snel aan en geniet uiteraard ook van diverse voordelen.

 

Patrick

Oprichter / Eigenaar 

Harry

Technician

Anne-Gert

Allround Event Operator

WIJ ZOEKEN JOU!

Allround Event Operator

Rick

Allround Event Operator

WIJ ZOEKEN JOU!

Allround Event Operator 

Aruna

Allround Event Operator

Nick

Allround Event Operator

Vincent

Allround Event Operator

Jesse

Allround Event Operator

Karel 

Allround Event Operator

Jaap Dirk 

Allround Event Operator

WIJ ZOEKEN JOU!

Allround Event Operator

WIJ ZOEKEN JOU!

Allround Event Operator

VA-huisteams 13/20

Wil jij ook huisteam/duo  worden bij Veluwe Airsoft?

Bekijk snel onze voorwaarden!

1. DFEK

2. THE SHADOW COMPANY

3. THINGYMAGICS

4. WAIFU

5. LUCHADORES

6.  LAZY SEALS

 

7.   S.A.T.

8.   KRAKEN CREW

9.   DOODZIEK

10. BATTLE KNALLEN

11. PAXNATION

12. THE CONTINENTAL

 

13.  TOETANCHAMON AIRSOFT

14. WIJ ZOEKEN JOU!

15. WIJ ZOEKEN JOU!

16. WIJ ZOEKEN JOU!

17. WIJ ZOEKEN JOU!

18. WIJ ZOEKEN JOU!

19. WIJ ZOEKEN JOU!

20. WIJ ZOEKEN JOU!

 

Huisteam – Luchadores

:

Wie zijn wij?

wij zijn het team Luchadores, afkomstig uit de Hoeksche Waard vlakbij Rotterdam. Ons team bestaat momenteel uit 11 leden.Assault, support, DMR, sniper, ons team heeft het allemaal. Wij zijn fanatieke jongens die altijd voor de winst gaan. Teamwork is onze sterkste kracht.
u

Waarom zijn wij huisteam?

Wij zijn huisteam bij Veluwe Airsoft omdat wij het een hele toffe plek vinden om te airsoften en omdat altijd alles goed geregeld is. De organisatie, het veld en de gamemodes maken het een toplocatie om een lekker dagje te airsoften! Bovendien kun je als huisteam lekker airsoften, terwijl je de organisatie ook nog eens helpt, Win-Win voor allebei dus!

U

Hoe kan je met ons in contact komen?

Lijkt het je wat om ons team te versterken kf heb je een andere vraag? Stuur ons gerust een berichtje via DM of wil je onze team pagina op insta bezoeken? 
Klik dan op de link hieronder 

Huisteam – WAIFU

:

Wie zijn wij?

Wij zijn WAIFU, een stel bij elkaar geraapte jongeren, wij bestaan uit Rick, Dewitt, Marek en Roy. We hebben elkaar leren kennen het NABV forum en door met elkaar te introën. Hieruit is een gezellig team ontstaan dat het allemaal niet al te serieus neemt. Voor ons allemaal is Veluwe Airsoft ons eerste speelveld, hier hebben we dan ook nog steeds elke keer een hoop plezier aan.
u

Waarom zijn wij huisteam?

Wij zijn huisteam bij de Veluwe omdat wij het leuk vinden bij te dragen aan de airsoft community, daarbij hebben we altijd leuke en goede ervaringen gehad bij Veluwe Airsoft, zodra het aangeboden werd hebben we geen nee gezegd!

U

Hoe kan je met ons in contact komen?

Onze contactpersoon is over het algemeen Rick, die is telefonisch en per email bereikbaar op aanvraag.

Huisteam – D.F.E.K.

:

Wie zijn wij?

Hallo, wij zijn Dutch Force Elite Killers (D.F.E.K). Een Centraal gelegen team uit Utrecht en omstreken. Wij zijn (nog) een klein team maar hebben grote passie voor onze sport en staan altijd open voor nieuwe leden.

We zijn op alle soorten velden te vinden, van gigantische outdoors tot CQB’s. Ons team heeft Sniper(s), DMR en Assault. Sommige leden hebben meerdere classes, welke we gebruiken ligt aan hoe groot het speelveld is. De meeste van ons spelen wel op HPA. Ook zijn we bezig om een YouTube kanaal op te zetten.

u

Waarom zijn wij huisteam?

Wij zijn huisteam van Veluwe Airsoft geworden omdat wij dit een enorm leuk veld vinden én om te kunnen helpen waar nodig. De sfeer is daar altijd goed en samen helpen wij de organisatie om elkaar een leuke dag te geven. Het personeel is erg professioneel en behandeld de huisteams on duty dan ook echt als collega’s wat weer erg prettig werkt voor ons vinden wij.

U

Hoe kan je met ons in contact komen?

Spreekt ons verhaal je aan en ben jij net zo fanatiek als wij? En ben je op zoek naar een team die elkaar altijd rugdekking geeft, dan kan je contact opnemen via dutchforceelitekillers@gmail.com of via onze Facebook pagina.

Huisteam – S.A.T.

:

Wie zijn wij?

Wij zijn het Senior Airsoft Team (SAT). Ja we horen je denken, kromme ruggetjes en niet vooruit te branden, maar wie denkt dat je deze ouwe rakkers even van de kaart schiet komt bedrogen uit. Acht man sterk en variërend van sluipschutters tot snelle assaulters maken ons een divers team. Oh en psstt.. stiekem hebben we ook gewoon jonge leden! See you on the battlefield!

u

Waarom zijn wij huisteam?

Veluwe Airsoft is onze thuisbasis en dat is niet zomaar. Het terrein van Veluwe Airsoft varieert van ruige zandheuvels, tunnels en een close quarters omgeving. De organisatie is creatief en komt met een strakke leiding en vernieuwende game-modes. Kortom: de ideale locatie om je een hele dag flink in het zweet te werken.

U

Hoe kan je met ons in contact komen?

Lijkt het je leuk om je bij ons aan te sluiten of een keer met ons samen te airsoften? Spreek ons dan vooral aan tijdens een open skirm.

Huisteam – Shadow Company

:

Wie zijn wij?

Shadow Company is een Airsoft Team die ontstaan is als een groep vrienden die samen naar verschillende airsoftvelden gingen. De leden komen van verschillende hoeken van Gelderland, maar zijn vaak te vinden op Veluwe Airsoft. Het is vooral een groep vrienden die graag voor de lol spelen en daarom zijn er dus ook geen vereisten of verwachtingen. Iedereen speelt wanneer hij daar tijd voor heeft.

Shadow Company heeft allemaal verschillende soorten spelers. Snipers, assaults, supports, iedereen heeft zijn eigen speelstijl en voorkeur, wat juist leuk is voor de diversiteit.

“We clean up the uncleanable messes.”

u

Waarom zijn wij huisteam?

Wij zijn huisteam bij Veluwe Airsoft omdat dat het veld is waar wij vaak te vinden zijn, omdat het mooi centraal gelegen voor iedereen is. De organisatie is goed straight-forward en duidelijkheid staat voorop. Voor sommige leden is het toch wel echt het home-front geworden.

U

Hoe kan je met ons in contact komen?

Lijkt jou het leuk om graag met ons te komen spelen of heb je nog een team nodig waarmee je naar airsoft evenementen zou willen gaan? Stuur ons dan een bericht op onze instagram: @airsoft_shadowcompany
Er zijn geen vereisten, verplichtingen of kleine lettertjes.

“We get the job done.”

Huisteam – Doodziek

:

Wie zijn wij?

Hallo wij zijn Team-DoodZiek een vrienden groep op het veld en onlin. Ons motto is BE WHO YOU WANNA BE.
Onze speelstyle varieert van riotshield tot sniper en van dmr tot shotgun dus bij ons zie je alles en hebben  wij ook geen vaste kleding vereisten. Iedereen is vrij om te gaan zoals hij/zij zelf wil, maar we spelen wel als 1 team fairplay en gezelligheid gaat boven alles!

u

Waarom zijn wij huisteam?

In 2019 zijn we al huisteam geweest toen ons team nog uit 2 man bestond. Nu hebben wij 10+ leden en word het makkelijker om het te combineren.
Wij zijn voor fairplay en gezelligheid en het is ons doel om samen met VA het veld nog beter en leuker te maken

U

Hoe kan je met ons in contact komen?

Neem dan eens een kijkje op onze FB en stuur een PB
https://www.facebook.com/groups/airsoftteamdoodziek

Wil jij ons team versterken?

Mail ons dan snel, naar info@veluweairsoft.nl