fbpx

Meet our team

Hello Soldier,

Maak kennis met ons team via de huidige pagina. Veluwe Airsoft is met regelmaat op zoek naar collega’s ben jij de superhero die wij nodig hebben? Let us know.

Wij hebben ook diverse gezellige huisteam/ duo’s welke ons wekelijks bijstaan tijdens geplande evenementen. Wil jij deze gezelligheid ook niet missen en heb je een hart voor Veluwe Airsoft? Meld je dan snel aan en geniet uiteraard ook van diverse voordelen.

 

Patrick

Oprichter / Eigenaar 

Harry

Technician

Bjorn

Allround Event Operator

Xander

Allround Event Operator

Rick

Allround Event Operator

Noa

Allround Event Operator 

Corne

Allround Event Operator

Nick

Allround Event Operator

Vincent

Allround Event Operator

Rien

(Stagiair) Allround Event Operator

WIJ ZOEKEN JOU!

Meer informatie

WIJ ZOEKEN JOU!

Meer informatie

WIJ ZOEKEN JOU!

Meer informatie

WIJ ZOEKEN JOU!

Meer informatie

VA-huisteams 11/15

Wil jij ook huisteam/duo  worden bij Veluwe Airsoft? Bekijk snel onze voorwaarden!

 

Huisteam – Luchadores

:

Wie zijn wij?

wij zijn het team Luchadores, afkomstig uit de Hoeksche Waard vlakbij Rotterdam. Ons team bestaat momenteel uit 11 leden.Assault, support, DMR, sniper, ons team heeft het allemaal. Wij zijn fanatieke jongens die altijd voor de winst gaan. Teamwork is onze sterkste kracht.
u

Waarom zijn wij huisteam?

Wij zijn huisteam bij Veluwe Airsoft omdat wij het een hele toffe plek vinden om te airsoften en omdat altijd alles goed geregeld is. De organisatie, het veld en de gamemodes maken het een toplocatie om een lekker dagje te airsoften! Bovendien kun je als huisteam lekker airsoften, terwijl je de organisatie ook nog eens helpt, Win-Win voor allebei dus!

U

Hoe kan je met ons in contact komen?

Lijkt het je wat om ons team te versterken kf heb je een andere vraag? Stuur ons gerust een berichtje via DM of wil je onze team pagina op insta bezoeken? 
Klik dan op de link hieronder 

 

 

Huisteam – Dutch Fight Club

:

Wie zijn wij?

DutchFightClub is van origine een gameclan voor allerlei PC shooters. Opgericht door DFC-NoHands[NL] waren we ooit 80+ man groot.Onze clan is nog actief. De website: www.dutchfightclub.nl is al wat ouder.
Tegenwoordig spelen we vooral BF2042, Rainbow6 Siege en Call Of Duty. Ik (vader) mag mijzelf een van de admins noemen van deze clan.

De airsoft sectie van DutchFightClub bestaat uit vader en zoon die naast het gamen ook zijn gaan airsoften. Wij zijn behoorlijk fanatiek en proberen gemiddeld elke week of eens per 2 weken te airsoften op binnen en buiten locaties. We hopen mensen uit de clan of vrienden uit de omgeving mee te krijgen in het team.

u

Waarom zijn wij huisteam?

Wij zijn huisteam bij Veluwe Airsoft omdat dit onze favoriete buitenlocatie is. Het veld is overzichtelijk en leuk. De gamemodes zijn fun en goed georganiseerd. Uitleg is altijd duidelijk en mocht er een keer wat zijn, dan is het snel opgelost door de marshalls of commanders. Tevens is het een win-win om elkaar te helpen tijdens een dagje airsoften.

U

Hoe kan je met ons in contact komen?

Bezoek de website van DutchFightClub en stuur een PM naar DFC-NightMare[NL]

Huisteam – D.F.E.K.

:

Wie zijn wij?

Hallo, wij zijn Dutch Force Elite Killers (D.F.E.K). Een Centraal gelegen team uit Utrecht en omstreken. Wij zijn (nog) een klein team maar hebben grote passie voor onze sport en staan altijd open voor nieuwe leden.

We zijn op alle soorten velden te vinden, van gigantische outdoors tot CQB’s. Ons team heeft Sniper(s), DMR en Assault. Sommige leden hebben meerdere classes, welke we gebruiken ligt aan hoe groot het speelveld is. De meeste van ons spelen wel op HPA. Ook zijn we bezig om een YouTube kanaal op te zetten.

u

Waarom zijn wij huisteam?

Wij zijn huisteam van Veluwe Airsoft geworden omdat wij dit een enorm leuk veld vinden én om te kunnen helpen waar nodig. De sfeer is daar altijd goed en samen helpen wij de organisatie om elkaar een leuke dag te geven. Het personeel is erg professioneel en behandeld de huisteams on duty dan ook echt als collega’s wat weer erg prettig werkt voor ons vinden wij.

U

Hoe kan je met ons in contact komen?

Spreekt ons verhaal je aan en ben jij net zo fanatiek als wij? En ben je op zoek naar een team die elkaar altijd rugdekking geeft, dan kan je contact opnemen via dutchforceelitekillers@gmail.com of via onze Facebook pagina.

Huisteam – Brabant Reapers

:

Wie zijn wij?

De Brabant Reapers zijn een vriendenteam uit de omgeving van Breda. Het team bestaat sinds Februari 2020. In het begin bestond het team uit twee man: Bart en Ron, later zijn Jarno en William erbij gekomen.

DMR, Sniper of Assault. Indoor en Outdoor. We hebben allemaal een andere speelstijl, samen staan op het veld daar gaat het om.

Wij spelen voor ons eigen plezier, Fairplay is voor ons belangrijk.

u

Waarom zijn wij huisteam?

Omdat er in de omgeving waar wij vandaan komen voor lange tijd geen buitenvelden  beschikbaar waren voor een dag airsoft, hebben wij gekozen voor Veluwe Airsoft. Een mooi veld, niet te groot. Fijne marshalls en een fijne organisatie er omheen. Wij komen er graag.

U

Hoe kan je met ons in contact komen?

 Wij zijn te vinden op facebook, welke je kan vinden via onderstaande knop. 

Huisteam – S.A.T.

:

Wie zijn wij?

Wij zijn het Senior Airsoft Team (SAT). Ja we horen je denken, kromme ruggetjes en niet vooruit te branden, maar wie denkt dat je deze ouwe rakkers even van de kaart schiet komt bedrogen uit. Acht man sterk en variërend van sluipschutters tot snelle assaulters maken ons een divers team. Oh en psstt.. stiekem hebben we ook gewoon jonge leden! See you on the battlefield!

u

Waarom zijn wij huisteam?

Veluwe Airsoft is onze thuisbasis en dat is niet zomaar. Het terrein van Veluwe Airsoft varieert van ruige zandheuvels, tunnels en een close quarters omgeving. De organisatie is creatief en komt met een strakke leiding en vernieuwende game-modes. Kortom: de ideale locatie om je een hele dag flink in het zweet te werken.

U

Hoe kan je met ons in contact komen?

Lijkt het je leuk om je bij ons aan te sluiten of een keer met ons samen te airsoften? Spreek ons dan vooral aan tijdens een open skirm.

Wil jij ons team versterken?

Mail ons dan snel, naar info@veluweairsoft.nl