fbpx

Dagje weg flevoland

Is het dit jaar aan jou de eer om een verbluffend dagje weg te organiseren in Flevoland? Kies dan voor Veluwe Airsoft met tal van mogelijkheden. Veluwe Airsoft beschikt over diverse overdekte accommodaties wat van alle gemakken is voorzien. Zo kunt u heerlijk nagenieten van onze evenement(en) in ons verwarmde jachthut onder het genot van een hapje of drankje. Kies voor een onvergetelijk dagje weg op de Veluwe, in Flevoland
reserveer nu uw arrangement

”It’s not something we do, it’s everything we do”

Veluwe Airsoft – De airsoftlocatie op de Veluwe!

nabv leden

Airsoft is een sport, ben jij lid van de NABV, introducé of wil je de sport komen ontdekken? Dat is geen probleem, bekijk snel de website voor meer gegevens!

airsoft arrangementen

Op zoek naar een geweldig team-, bedrijfs-, vrijgezellen- of vriendenuitje? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Het combineren met andere activiteiten, catering en een overnachting is mogelijk!

meer outdoor activiteiten

Jouw arrangement uitbreiden of op zoek naar iets anders? Wij hebben meer in petto! Van quadrijden naar lasergamen of toch een pubquiz? Vraag ons naar de mogelijkheden!

Airsoft als dagje weg in Flevoland

 
Airsoft als dagje weg in Flevoland op de veluwe. Durf jij de uitdaging aan? Bij Veluwe Airsoft speel je dicht op elkaar, terwijl ons terrein maar liefst 2,5 hectare groot is! Door de diverse variatie op ons speelveld kan er op elke hoek een tegenstander zitten, die je zit op te wachten! Een dagje weg in Flevoland geeft je een adrenaline-kick de gehele dag door! Hou je airsoftapparaat goed bij de hand, want deze zal je gegarandeerd nodig hebben!  

Ontdek de vele mogelijkheden voor een dagje weg in Flevoland

 
Airsoft heeft vele mogelijkheden voor een super dagje weg in Flevoland.Teambuilding met een dagje weg in Flevoland is gegarandeerd. Onze activiteiten voor een dagje weg zijn oa Airsoften, Archery attack, Lasergamen, Mountainbiken, trabant rijden, Handboogschieten, Quad rijden, helikopter dropping en nog veel meer.

webshop-veldwinkel

Op zoek naar Airsoft- of Outdoorartikelen? Wij hebben de juiste gear voor u op voorraad! Bekijk snel onze webshop voor de actuele voorraad en reserveer/ bestel je producten. Afhalen op locatie tijdens een open evenement of op afspraak? Geen probleem! Laat je het ons even weten?

catering 

Uiteraard hebben wij een menu vol catering mogelijkheden. Vrijwel alles is mogelijk! Onze keuken staat voor u klaar. Niet alleen specifieke wensen omtrent de catering, maar ook vragen over overnachtingen en combinatiemogelijkheden met andere evenementen? Neem gerust contact met ons op of bekijk het aanbod op onze website!

waarom veluwe airsoft?

eerlijk en betaalbaar

what u see is what u get

service op maat

De deelnemer(s) met een glimlach naar huis zien gaan, geeft ons ook een glimlach mee. Service op maat en geen addertjes onder het gras. What u see is what u get. Geen fratsen zoals een 2 uur arrangement excl. munitie. Nee! 1 uur airsoft is 1 uur airsoft incl. munitie! Ontvangst, omkleden, pauzes, naborrelen zitten dus niet in ons arrangement weggewerkt!

openingstijden

maandag t/m zaterdag

Wij zijn erg afwisselend in ons werk. Wil je ons niet missen? Maak even een afspraak! Evenementen, winkelbezoeken en afspraken gaan in overleg of raadpleeg onze evenementenagenda of Facebookpagina!

zondag

Standaard geopend tussen 08:00 – 17:00

Contact

Veluwe Airsoft 

Harderwijkerweg 497A

8077 RJ – Hulshorst – The Netherlands

contactgegevens

T:  (+31) 06-30821724

E:  info@veluweairsoft.nl

W: www.veluweairsoft.nl – www.vastore.nl

L:   Livechat – Veluwe Airsoft

 Whatsapp is beschikbaar, maar mailen is sneller!

betalingsinformatie

KVK:      58273050 
BTW:    NL217123508B01 
BANK:   RABOBANK
IBAN:    NL89 RABO 0144  0182 33