Veluwe Airsoft

De Airsof

Catering mogelijkheden

Catering mogelijkheden

Om de verschillende arrangementen voor NABV-leden, kinderen en volwassenen tot een heerlijk uitje te maken biedt Veluwe Airsoft catering mogelijkheden aan op onze locatie. Wil je het evenement goed beginnen met een welkomstdrankje of een lekkere lunch? Lunch je liever achteraf of ga je voor een gevarieerd buffet? Een barbecue is goed voor elk jaargetijde en elke prijsklasse. Of je nu vooraf wilt eten of achteraf, met een grote of kleinere groep bent, Veluwe Airsoft denkt graag met je mee.

Voor groepen vanaf +20 personen
Voor groepen vanaf twintig personen bieden wij een uitgebreid en gevarieerd menu. Je kan kiezen uit drie verschillende lunches, twee verschillende barbecue arrangementen en vijf verschillende buffetten. Maar dat is niet alles. Ook een winters ontvangst/afsluiter met bijvoorbeeld oliebollen en snert zijn te verkrijgen. Ben je met een groep van meer dan dertig personen bij een barbecue? Dan komt een kok voor jullie speciaal het vlees bereiden. Zorgeloos genieten!

Ben je met minder dan >20 personen?
Ben je met een groep van minder dan twintig personen? Dan heeft Veluwe Airsoft een speciaal geselecteerd menu met voor ieder wat wils. Er is keuze uit vier verschillende specials: een pasta, een burger, saté of een steak. Wil je liever wat anders dan de specials? Neem vrijblijvend contact met ons op over andere mogelijkheden voor groepen met minder dan twintig personen.

Ook voor de kleine trek zijn er opties. Wil je genieten van een portie bitterballen of een combinatie van koude en warme garnituren? Deze zijn per persoon te bestellen.

Alle arrangementen zijn exclusief dranken tenzij anders vermeld.

Ontvangst met hapjes

 

Lunch

 

Barbecues 

 

Buffetten

 

Desserts

 

Overige catering