fbpx

al onze activiteiten

 

COMBINATIE BOEKEN BINNEN 7 DAGEN? BEL ONS, DIT KAN NIET MEER ONLINE

High Quality

Your Satisfaction is Guaranteed

Honest Prices

10+ years Of Experience

Message Us

Get In touch below. Ask Any Question

Mix 2 or more activity? Book below!

Only airsoft? Go to Airsoft Activity page!

 

 

Call Us

06 30 82 17 24

What we do

Meer activiteiten en arrangementen bij Veluwe Airsoft naast het airsoften, maak jouw uitje compleet!

Kids & family paintball

Kids & Family Paintball 

Speciaal voor jouw verjaardagsfeestje of andere gelegenheid hebben wij de Kids & Family Paintbal.  Met gebruik van een Pump-spring shotgun bereik jij maar liefst een afstand van +- 25 meter. Er zijn verschillende spelmodussen mogelijk. Welk spel jij gaat spelen, hangt af van de grootte en wensen vanuit jouw groep.

Deze activiteit is zeer geschikt van jong tot oud en voor verschillende doelgroepen waar wij met name het spel adviseren voor kinderfeestjes (8 tot 16 jaar en gevarieerde gezelschappen te denken aan familie uitjes). 

Prijs: €18,50,- (incl. 50 ballen)
Duur: 1,5 uur incl. 30 min. ontvangst/ omkleden etc.

Prijs: €23,50,- (incl. 50 ballen)
Duur: 2 uur incl. 30 min. ontvangst/ omkleden etc.

Extra ballen 100pcs – €7,50

Extra ballen 500pcs – €35,-

Minimaal 6 en Max. 10 personen (afwijking in overleg)

Archery Tag 8+  

Archery Tag is een kruising tussen paintball en trefbal, alleen speel je dan met ”pijl” en boog. Het spel is actief en, dankzij de speciale pijlen en gezichtsbescherming, ook hartstikke veilig. Er zijn verschillende spelmodussen mogelijk. Welk spel jij gaat spelen, hangt af van de grootte en wensen van jouw groep. Deze activiteit is zeer geschikt van jong tot oud en voor verschillende doelgroepen.

Prijs: €25,-
Duur: 1,5 uur incl. 30 min. ontvangst/ omkleden etc.
Minimaal 6 & Max. 10 personen (afwijking in overleg)

pedal to the metal

Pedal to the metal

Dit is een combinatie van 2 gemotoriseerde activiteiten en 1 niet-gemotoriseerde activiteit. Let op, de minimumleeftijd is 18 jaar en bij het 4×4 rijden is rijbewijs B verplicht.

Prijs: €99,50,-
Duur: 3 uur
Minimaal 12 personen (afwijking in overleg)

OP PAD MET DE NATUURGIDS

Op pad met de natuurgids

De Veluwe heeft zoveel te bieden, een ware natuursensatie! Onze gids vertelt je graag over deze prachtige natuuromgeving en dat pal naast ons terrein. Een heerlijke frisse neus ophalen, in een fijn gezelschap en met een fantastisch uitzicht!

Prijs: €25,-
Duur: 1 uur
Minimaal 12 personen (afwijking in overleg)

COMMUNICATIESPEL

Communicatiespel + breinbrekers

Communication is the key to succes. Alleen ga je snel, maar samen kom je verder. Geschikt voor alle leeftijden.Durf jij jouw hersenen aan het werk te zetten of denk jij leiderschap skills te hebben? Bewijs het nu!

Prijs: €22,50,-
Duur: 1 uur
Minimaal 12 personen (afwijking in overleg)

Teambuilding

Wil jij jouw gezelschap of collega’s op de proef stellen? Een impuls voor de onderlinge samenwerking en saamhorigheid? Dan is dit wat voor jouw team!

Prijs: €22,50,-
Duur: 1 uur
Minimaal 12 personen (afwijking in overleg)

Quad rijden

Modder achter je oren? Dan begint het net leuk te worden! Je kan helemaal los op onze eigen verlengde en vernieuwde quad baan. Na een uitleg van onze enthousiast instructeurs mag je zelf het gas uitproberen. Maar op een van de langste banen van Nederland heb je meer nodig! Mooie bochten waar je echt behendigheid voor moet hebben. Maar vanaf de tribune zal je hard aangemoedigd worden!

Prijs: €42,50 per persoon
Duur: 1 uur

Minimaal 12 personen (afwijking in overleg)

4×4 Rijden

Heb jij de drive om met een 4×4 het spannende parcours af te leggen en via waterbakken, wipwaps en hoge bruggen de finish te bereiken? Schrijf je dan in voor deze topactiviteit.

Prijs: €47,50 per persoon
Duur: 1 uur

Minimaal 12 personen (afwijking in overleg)

challenge parcours

Hindernisbaan

Laat zien dat je een echte teamspeler bent en help elkaar over de hindernissen heen. Onthoud… je bent zo sterk als je zwakste schakel! En o ja, jullie krijgen ook nog wat ballast mee.

Prijs: €23,- per persoon
Duur: 1 uur

Minimaal 12 personen (afwijking in overleg)

Lasergamen

Verdwaald in de duisternis word jij geleid door neon-markeringen op de donkere muren om op zoek te gaan naar je tegenstanders om deze uit te schakelen. Jouw laserstraal maakt het verschil tussen winnen of verliezen in deze indoor experience.

Prijs: €23,- per persoon
Duur: 1 uur

Minimaal 12 personen (afwijking in overleg)

handboogschieten

Handboogschieten

Ben jij de Robin Hood van de Veluwe, of schiet jij als een verdwaalde indiaan die beter de vredespijp kan gaan roken? Span die boog en bereik je doel.

Prijs: €23.- per persoon
Duur: 45 tot 60 minuten

Minimaal 12 personen (afwijking in overleg)

Pub Quiz

Ook mentaal wordt er gestreden om de winst tijdens deze interactieve kennisquiz. Wie is het slimst, wie sleept deze prijs in de wacht? Deze quiz is zelf ontwikkeld waarin politiek, sport, entertainment, geschiedenis en meer aan bod komt. Vragen over vroeger maar ook van nu. Geschikt dus voor alle leeftijden.

Prijs: €22,50 per persoon
Duur: 1 tot 1,5 uur

Minimaal 12 personen (afwijking in overleg)

Mountainbiken

Mountainbiken door de Veluwe is net even anders dan het rijden over verhard asfalt. Adem de heerlijke boslucht in terwijl wilde hazen wegschieten voor je voorwiel. Onder begeleiding van een instructeur stap je op dat zadel en ervaar de natuur!

Prijs: €36,50 per persoon
Duur: 1,5 tot 2 uur

Minimaal 12 personen (afwijking in overleg)

Dart Clinic

Oneee-hunreddd-and-eiiiiiighhhhty…. Of iets wat in de buurt komt, we heten niet allemaal Barney. Maar wel leuk om te leren. Met de juiste techniek zul je zien dat je een heel eind komt. Je hoeft geen prof te zijn om mee te doen en gezellig bijkletsen onder het genot van een drankje hoort er natuurlijk ook bij.

Prijs op aanvraag
Duur: 1,5 uur

Minimaal 12 personen (afwijking in overleg)

What we do

Arrangementen bij Veluwe Airsoft

special forces

Special Forces

Gééééééf acht! Onze commando’s hebben de test in ieder geval met vlag en wimpel doorstaan, als jij hun opdrachten niet naar behoren uitvoert, heb je echt alleen jezelf ermee!

In teams kijken de commando’s of jullie geschikt zijn om toe te treden tot de orde van elite troepen van de commando’s. In je team zal orde, discipline, doorzettingsvermogen en samenwerkingen centraal moeten staan. Ongeveer 3 uur lang worden jullie getraind! Wie houdt het vol?

Prijs: €54,50,-
Duur: 3 uur
Minimaal 12 personen

Kidnapped

Gewoon een dag als alle andere… tot er een videoboodschap wordt bezorgd. De beelden zijn schokkend en lokken schrikreacties op de werkvloer uit: de directeur, (of collega) is ontvoerd! Jij en je collega’s kunnen de directeur vrijkopen door zoveel mogelijk losgeld bij elkaar te sprokkelen. Samenwerking, inzet, creativiteit en stressbestendigheid wordt op de proef gesteld.

Prijs: Op aanvraag
Duur: 2,5 uur
Minimaal 20 personen

Fort Boyard

Bij dit arrangement wordt de groep in meerdere teams ingedeeld en strijd je onderling voor zoveel mogelijke hints voor het eindspel. Je gaat de hoogte in met de oversteek, moet je pijlen goed richten bij het boogschieten, gaat de strijd aan tijdens een potje lasergamen, apenkooien voor volwassenen op ons challenge parcours en we laten je hersens kraken bij de puzzels. Bij het eindspel moet je de kluis weten te vinden én kraken.

Prijs: €49,50,- per persoon
Duur: 3 uur
Minimaal 12 personen

Operation Flying fox

Operation Flying Box

Heb jij deze keer de eer om een verbluffend bedrijfsuitje te organiseren? Kies dan voor onze helikopterdropping! Iedereen wordt naar de helikopters gebracht voor take-off en de spanning stijgt. Zijn die helikopters voor ons..? Jazeker! Met je teamleden stap je in de helikopter en word je getrakteerd op een adembenemende vlucht boven het Veluwemeer, prachtige natuur en Hanzesteden. Eenmaal geland krijgt jouw groep een GPS tracker waarmee jullie op zoek gaan naar de volgende stop. Hier wisselen jullie de GPS tracker om voor een tandem. Met behulp van een kaart zoeken jullie de weg terug naar Veluwe Events. Al met al een bedrijfsuitje dat moeilijk te overtreffen zal zijn!

Prijs: €189,-
Duur: 3 uur
Minimaal 20 personen

Message Us

Get In touch below. Ask Any Question

Call Us

06 30 82 17 24

11 + 4 =

Office Location

Harderwijkerweg 497a 

8077RJ – Hulshorst

Netherlands

Open Hours

Wil je ons niet missen?

Maak een afspraak