Veluwe Airsoft

De Airsof

Wij stellen ons voor

Welkom bij Veluwe Airsoft, hier is het elk weekend knallend feest. Wees tactisch, slim en win samen met jouw team!

Voor vragen, tips, tricks en fairplay helpen onze huisteam(s) en zijn leden ons vaak een handje mee!


Lijkt het jou wat om met jouw team deze rol te versterken bij Veluwe Airsoft, neem dan vrijblijvend contact met ons op!


Uiteraard genieten huisteam(s) van meerdere voordelen!

Airsoft Strike Unit

1) Airsoft Strike Unit - Huisteam Veluwe Airsoft


Het team bestaat uit gemotiveerde unieke mensen.

We zijn geen team dat zichzelf nadrukkelijk profileerd,maar wel degelijk krachtig aanwezig is.

Wat we aanpakken ..word met passie en power uitgevoerd.

We zijn al kort na onze oprichting huisteam bij Veluwe Airsoft geworden. Dus zal er vrijwel altijd wel een asu member op VA te vinden zijn tijdens een open skirm.


De taakstelling varieert van: commander/ingame marshall tot hoofd marshal tijdens de Airsoft ChampionshipOok begeleiden we met veel plezier af en toe de recreanten,zeker om het airsoft virus op positieve wijze te promoten. Airsoft Strike Unit is veel als ondersteunings team aanwezig bij VA activiteiten,zoals de opendag en de airsoft markt.


We dragen de badge dan ook met gepaste trots.


Een paar keer per jaar proberen we een prive skirm op VA op te zetten en tot aan heden met groot succes. Hier is het juist de bedoeling om de sport te promoten bij familie en vrienden.

Veluwe Airsoft is een leuke speel locatie, er is een grote diversiteit wat spelers aan gaat,ieder is welkom om een mooie dag te beleven. Zeker het begeleidend personeel is gemotiveerd en betrokken.


De samenwerking met Veluwe Airsoft en zijn huisteam(s) ervaren we dan ook als goed en prettig.

Eigenlijk zou ik willen zeggen....


SEE YOU ON THE FIELD.........I DARE YOU.........

Zero 38

2) Zero 38 - Huisteam Veluwe Airsoft


"We play airsoft in a realistic way"

Tactisch je tegenstander uitschakelen. The real feeling. Samenwerken. Teamspirit. Airsoften op topniveau. Dat zijn kenmerken van het Tactical Milsim Airsoft team Zero38.

​De basis ligt in Zwolle, waar twee mannen het idee kregen om een Tactical Airsoft team op te gaan richten. Een team waar je in kunt samenwerken, lol maakt samen maar ook serieus je team naar een hoger level kunt tillen in het airsoften. Maak deel uit van Zero38.

Blue Company

3) Blue Company - Huisteam Veluwe Airsoft


Blue Company is een airsoftteam gevormd in eind 2016, wij zijn gebaseerd rond Zwolle en zijn open voor iedereen. Wij baseren ons op MARSOC/Marine Raiders qua uitrusting en proberen ook tactieken te gebruiken van deze speciale eenheid waar mogelijk. Leden van Blue Company kenmerken zich door het tonen van respect, behulpzaamheid en openheid naar anderen. Ons motto is Excolere Ellabop
Wij bieden ook trainingen aan aan onze leden die toegewijd genoeg zijn, deze trainingen zorgen over het algemeen voor betere samenwerking en kennis die nuttig zijn in het veld.
Binnen Blue Company als vereniging hebben wij ook nog de "Company" dit bestaat uit de meest getrainde en actieve leden waar je altijd op kunt rekenen.

Direwolves Airsoft Team

4) Direwolves Airsoft Team


Direwolves Airsoft Team (DAT) is een team dat in 2017 is opgericht en bestaat uit een vriendengroep uit de omgeving van Zwolle. Alle leden zijn gezamenlijk de sport in gerold en de passie is inmiddels zeer sterk aanwezig. DAT speelt voornamelijk op woodland skirms en draagt de kleur OD green gecombineerd met camouflage die het meest effectief is in het betreffende gebied, zoals Marpat of Cadpat.


De leden van Direwolves Airsoft Team vinden het belangrijk om de beste kant van airsoft te laten zien aan buitenstaanders en beginnende spelers, en fairplay en fun staat hoog in het vaandel.

Utrecht Tactical Division

5) Utrecht Tactical Division


Utrecht Tactical Division is gevormd in 2013, de meeste leden komen uit de omgeving van Utrecht. Een specifieke uitrusting hebben wij niet echt, het gaat ons vooral om het plezier hebben in de sport. Waar wij als team vooral voor staan is fairplay, respect en zoals al eerder is gezegd plezier hebben in de sport.


Sinds kort is Veluwe Airsoft onze thuis basis geworden, waar wij altijd met veel plezier aanwezig zijn. Zie je ons op het veld of erbuiten, twijfel niet en stel je vragen.

Veluwe Airsoft - Crew

Patrick van Putten

Oprichter/ Eigenaar

''Working hard for something we love is called passion''

Nick Timmer

Allround medewerker

''motto''

Albert Witteveen

Allround meadewerkaer

''motto''

Rogier Tielerburg

Allround amedewerker

''motto''

Remco

Allrounad medewerker

''motto''

Danny

Allround medewerker

''motto''