Veluwe Airsoft

De Airsof

Overige catering

Pasta Yakatori 

Bij deze special komen drie heerlijke oosterse smaken samen. De pasta is gevuld met een oosterse gemarineerde steak, grote oesterzwammen en knapperige bosui.

Pasta met oosterse gemarineerde steak, oesterzwammen en bosui.

€ 15,00 per persoon


Apollo burger

De perfecte burger voor de echte airsofter! Deze burger op een grote Italiaanse bol is rijkelijk belegd met tomatenchutney, frisse sla, een gebakken ei, kaas en krokant spek. De special wordt afgemaakt met een portie frites.

Italiaanse bol met hamburger, kaas, spek, gebakken ei, tomatenchutney, friet en sla.

€ 16,00 per persoon


Saté van kippendij

Een echte malse saté! Deze saté van kippendij is de meest malse saté die je ooit hebt gehad. De special wordt afgemaakt met een huisgemaakte atjar, kroepoek en friet of stokbrood.

Huisgemaakte atjar, kroepoek en friet of stokbrood.

€ 15,00 per persoon


Steak

Na een dag airsoft zal iedereen genieten van dit lekkere stuk vlees! Deze steak is gemarineerd in smaakvolle groene kruiden en wordt geserveerd met een bearnaisesaus. Om het af te maken worden er ook bij deze special frites toegevoegd.

Gemarineerd met groene kruiden, friet en bearnaisesaus.

€ 16,00 per persoon

Naast lunches, buffetten en barbecues biedt Veluwe Airsoft verschillende snacks. In de winterperiode kan je kiezen uit een winters ontvangst of een winterse afsluiter. Deze winterse lekkernijen bestaan o.a. uit oliebollen, warme chocolademelk en erwtensoep. Hebben jullie voorkeur voor een snelle en lichtere snack? Kies dan uit een van onze bittergarnituren. De bittergarnitureen bestaan uit een combinatie van warme snacks uit de frituur en koude snacks. 


Winterse lekkernijen
Wanneer de dagen korter zijn is het tijd voor gezelligheid en lekker eten. Bij Veluwe Airsoft bieden we in de maand november t/m februari een winters ontvangst en een winterse afsluiter. Geniet voordat jullie beginnen van warme chocolademelk, oliebollen en appelflappen. Of willen jullie na afloop praten over het spel onder het genot van erwtensoep met roggebrood en katenspek? Kies dan voor de winterse afsluiter.

  • Winters ontvangst (nov – dec)

Warme chocomelk met oliebollen en/of appelflappen (1 p.p.)

· Winters ontvangst met oliebollen € 3,50 per persoon

· Winters ontvangst met appelflappen € 4,50 per persoon


Winterse afsluiter (nov – feb)

Kop goed gevulde erwtensoep met roggebrood en katenspek

€ 5,25 per persoon


  • Bittergarnituren
Ook voor de snelle trek heeft Veluwe Airsoft twee verschillende opties. Kies voor een lekkere portie bitterballen voor bij uw drankje. Of ga voor een combinatie van warme hapjes uit de frituur en koude hapjes. Onze bittergarnituren zijn perfect wanneer jullie behoefte hebben aan een kleine snack.


Portie bitterballen 4 p.p.

€ 3,95 per persoon


  • Lekker snel en eenvoudig

(kaas, worst, bitterballen, kipnuggets)

€ 5,95 per persoon