Veluwe Airsoft

De Airsof

Desserts

Sluiten jullie de barbecue of het buffet af met een dessert? Veluwe Airsoft biedt twee ijskoude traktaties. Er is keuze uit een eenvoudig dessert en een luxer dessert. Het eenvoudige dessert is een snelle verkoelende afsluiter van jullie culinaire ervaring. Dit dessert bestaat uit heerlijke soorten roomijs. Het tweede luxere dessert bestaat uit een combinatie van verschillende lekkernijen. Bij het tweede dessert hebben jullie de keuze uit drie toetjes die compleet worden gemaakt met romige slagroom. Wie wil dat nou niet? Maak snel je keuze!

  • Lekkere ijshoorntjes
Kies je voor het eenvoudige dessert van Veluwe Airsoft? Dan kunnen jullie genieten van een heerlijke krokante ijshoorn met ambachtelijk roomijs. Op elke hoorn gaan twee bolletjes. Welke smaak kies jij?

Hoorntje met 2 bolletjes ijs

€ 2,75 per persoon


  • Dessert 1
Het tweede dessert is de luxere variant die jullie buffet of barbecue goed zal afsluiten. Verlaat Veluwe Airsoft met een zoete herinnering! Dit dessert bestaat uit verschillende soorten ambachtelijke ijstaartjes en luchtige bavarois. Deze lekkernijen worden afgemaakt met een verse fruitsalade en slagroom. Eet smakelijk!

Ambachtelijke ijstaartjes

Diverse soorten bavarois

Slagroom

Vers fruitsalade

€ 8,00 per persoon