Veluwe Airsoft

De Airsof

Barbecues

Barbecues
Ben je met een groep van meer dan twintig personen en houden jullie wel van een lekker stukje vlees? Zoek niet langer en maak jullie dag compleet met één van de barbecues bij Veluwe Airsoft. Wij bieden twee uitgebreide barbecue arrangementen voor de echte vleesliefhebber. Zijn jullie met een groep van meer dan dertig personen? Dan regelt Veluwe Airsoft zelfs een kok voor jullie die het vlees voor jullie zal bereiden. Heerlijk en zorgeloos genieten! Er zijn twee arrangementen voor de barbecue die tevens zijn uit te breiden met twee verschillende pakketten. De prijzen van de barbecue pakketten zijn exclusief dranken.

  • Eenvoudige barbecue
Lekker genieten van een goede originele barbecue? Salades zoals je ze gewend bent met de meest gangbare stukken vlees. Rund, varkensvlees en kip het is er allemaal. Natuurlijk mag bij deze barbecue stokbrood en friet ook niet ontbreken. Smullen!  

· Huzarensalade

· Bourgondische aardappelsalade

· Rauwkostsalade

· Bbq worstje

· Gemarineerd filetlapje

· Runderhamburger

· Kipsaté

· Gekruide kipfilet

· Satésaus

· 3 koude sauzen

· Stokbrood, kruidenboter

· Frites

€ 19,75 per persoon


  • Luxe barbecue
Net even wat anders dan een traditionele barbecue? Net een treetje hoger is de Luxe barbecue van Veluwe Airsoft. Met o.a. een vissalade en vers fruit salade heb je originelere bijgerechten dan men gewend is. Voeg daar nog eens een lekkere Shaslick, maïs kipfilet of Spare ribs aan toe en je Luxe barbecue is compleet.

· Bourgondische aardappelsalade

· Heerlijke vissalade

· Frisse tomaten-komkommersalade met dressing

· Vers fruit salade

· Hamburger

· Mais kipfilet

· Kipsaté

· Shaslick

· Gemarineerd filet lapje

· Spare ribs

· Satésaus

· 3 koude sauzen

· stokbrood, kruidenboter

· Frites

€ 25,95 per persoon


  • Uitbreiding barbecue
Toch nog niet genoeg aan je pakket? Breidt je barbecue uit met een heerlijke biefstuk of een verrassende viscombinatie. Zo maak je jouw barbecue net even iets specialer en uitgebreider. Genoeg keuze voor de grote eter!

· Biefstuk € 3,00 per persoon

· Vispakket € 5,00 per persoon

(kabeljauw, zalm, garnalen met kruidenboter en dille)