Veluwe Airsoft

De Airsof

Arrangementen - Veluwe Airsoft

Veluwe Airsoft - Airsoft Championship

Arrangementen + extra opties van Veluwe Airsoft

Bij Veluwe Airsoft bieden we verschillende arrangementen aan voor niet NAVB leden. Arrangementen zijn te boeken voor kinderen van 9-13 jaar en voor volwassenen vanaf 18 jaar. Voor kinderen is er een arrangement waarbij de groep een uur kan airsoften. Dit arrangement is uitermate geschikt voor kinderfeestjes. Volwassenen kunnen kiezen uit twee arrangementen: een arrangement van een uur en een arrangement van 2,5 uur.
Je kunt de arrangementen combineren met verschillende catering mogelijkheden voor groepen vanaf twintig personen. Voor groepen van minder dan twintig personen kunnen wij in overleg een speciaal menu samenstellen. Geniet van een zomerse barbecue, een winters buffet of een goed verzorgde lunch. 
 
Je kunt een arrangement ook combineren met een overnachting bij het Apollo Hotel De Buyeard. Het Apollo Hotel De Buyeard is een prachtig paviljoenhotel dat grenst aan de locatie van Veluwe Airsoft. Het Hotel beschikt over 50 Classic kamers, 38 Deluxe kamers en 3 luxe suites.
Of ga je misschien voor een uitbreiding van uw Airsoft ervaring en kiest je voor één van onze extra opties? Veluwe Airsoft biedt combinaties aan met Quad rijden, Indoor Lasergamen, 4x4 Rijden, Powerturn en Solex rijden. Allemaal extra opties die uw uitje tot een compleet en gevarieerd evenement kunnen maken. De opties Quad rijden, Indoor lasergamen, 4x4 rijden, Powerturn en Solex rijden zijn tevens ook los te boeken.
Veluwe Airsoft biedt voor iedereen een complete outdoor ervaring en dat allemaal op één geweldige locatie midden op de Veluwe.

Wat wordt jouw arrangement? Je kan het allemaal combineren bij Veluwe Airsoft!

 Kinderairsoft

     Airsoft (18+)

   Overige activiteiten

      Catering

 Hotelovernachting