Veluwe Airsoft

De Airsof

<20 Groepen

Catering mogelijkheden

Om de verschillende arrangementen voor NABV-leden, kinderen en volwassenen tot een heerlijk uitje te maken biedt Veluwe Airsoft catering mogelijkheden aan op onze locatie. Wil je het evenement goed beginnen met een welkomstdrankje of een lekkere lunch? Lunch je liever achteraf of ga je voor een gevarieerd buffet? Een barbecue is goed voor elk jaargetijde en elke prijsklasse. Of je nu vooraf wilt eten of achteraf, met een grote of kleinere groep bent, Veluwe Airsoft denkt graag met je mee.

Ook voor de kleine trek zijn er opties. Wil je genieten van een portie bitterballen of een combinatie van koude en warme garnituren? Deze zijn per persoon te bestellen.

Alle arrangementen zijn exclusief dranken tenzij anders vermeld.

Catering <20 personen

Ben je met minder dan twintig personen aanwezig bij Veluwe Airsoft? Maak jullie dag compleet met een hapje en een drankje. Wanneer je met minder dan twintig personen bent kan je keuze maken uit onze vier specials. De specials bieden gevarieerde keuze van pasta, een burger, saté en steak. Willen jullie liever gebruik maken van een lunch, barbecue of buffet? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en dan kijken we samen wat er mogelijk is.

Pasta Yakatori 

Bij deze special komen drie heerlijke oosterse smaken samen. De pasta is gevuld met een oosterse gemarineerde steak, grote oesterzwammen en knapperige bosui.

Pasta met oosterse gemarineerde steak, oesterzwammen en bosui.

€ 15,00 per persoon


Apollo burger

De perfecte burger voor de echte airsofter! Deze burger op een grote Italiaanse bol is rijkelijk belegd met tomatenchutney, frisse sla, een gebakken ei, kaas en krokant spek. De special wordt afgemaakt met een portie frites.

Italiaanse bol met hamburger, kaas, spek, gebakken ei, tomatenchutney, friet en sla.

€ 16,00 per persoon


Saté van kippendij

Een echte malse saté! Deze saté van kippendij is de meest malse saté die je ooit hebt gehad. De special wordt afgemaakt met een huisgemaakte atjar, kroepoek en friet of stokbrood.

Huisgemaakte atjar, kroepoek en friet of stokbrood.

€ 15,00 per persoon


Steak

Na een dag airsoft zal iedereen genieten van dit lekkere stuk vlees! Deze steak is gemarineerd in smaakvolle groene kruiden en wordt geserveerd met een bearnaisesaus. Om het af te maken worden er ook bij deze special frites toegevoegd.

Gemarineerd met groene kruiden, friet en bearnaisesaus.

€ 16,00 per persoon